Η καινοτομία είναι ένα από τα πλέον σημαντικά στοιχεία της σύγχρονης επιχειρηματικότητας, ακόμη κι όταν αυτή αφορά την παροχή "παραδοσιακών" υπηρεσιών και προϊόντων. Η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει δυνατότητες για εφαρμογές που λύνουν πραγματικά και δύσκολα προβλήματα της καθημερινότητας των επιχειρήσεων και είναι πλέον προσιτή ακόμα και σε αυτές που είναι μικρές και με χαμηλούς προϋπολογισμούς.

H Infoscope Hellas παρέχει μία σειρά από λύσεις που μπορούν να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα της επιδότησης μιας επιχείρησης, βοηθώντας την να αυξήσει την αποδοτικότητα της και καθιστώντας το φάκελο σας πολύ πιο ελκυστικό.

Αν συμμετέχετε στη σχεδίαση ή την υλοποίηση κάποιου ευρωπαϊκού προγράμματος επιδότησης (ΕΣΠΑ - LEADER) είτε ως σύμβουλος είτε για τη δική σας επιχείρηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία.

Οι προτάσεις μας αφορούν επενδύσεις σε τρεις διαφορετικούς τομείς

  1. Υπηρεσίες Διαδικτύου
  2. Ενέργεια - Αυτοματισμός
  3. Καινοτομία

Υπηρεσίες Διαδικτύου

Η δημιουργία ιστοσελίδας είναι πλέον απαραίτητη για οποιαδήποτε επιχείρηση. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζουμε ότι συμμορφώνεται με το πρότυπο WCAG 2.0 και παρέχουμε προσβασιμότητα για ΑμεΑ, μέσω του πρόσθετου plug-in "Eucleides" που έχουμε αναπτύξει

Επιπλέον λύσεις αφορούν την παροχή επιπλέον δυνατοτήτων στους πελάτες της επιχείρησης, με διασυνδεδεμένα συστήματα κρατήσεων, παραγγελιών, εξειδικευμένης επικοινωνίας κ.α. μέσω διαδικτύου, καθώς επίσης εργαλεία διαχείρισης στους υπαλλήλους και τους ιδιοκτήτες της.

Αναλαμβάνουμε τέλος την αναβάθμιση υπάρχουσας υποδομής και ιστοτόπου, την προσαρμογή υφιστάμενης ιστοσελίδας ώστε να είναι προσβάσιμη σε ΑμεΑ, καθώς επίσης τη σχεδίαση διαφημιστικής καμπάνιας και τη διαδικτυακή προώθηση.

Ενέργεια - Αυτοματισμός

Η Infoscope Hellas έχει πολυετή εμπειρία στη μέτρηση, καταγραφή και απεικόνιση των ενεργειακών δεδομένων. To MeterScope αποτελεί ένα στιβαρό και ενιαίο σύστημα επεξεργασίας και παρουσίασης μετρήσεων, με το οποίο είναι δυνατή η αναλυτική παρακολούθηση όλων των καταναλώσεων μίας εγκατάστασης.

Η συγκέντρωση ενεργειακών μετρήσεων είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στη διαχείριση μιας επιχείρησης, στην κοστολόγηση των υπηρεσιών και των προϊόντων, καθώς και στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Σε συνδυασμό με ένα σύστημα αυτοματισμών και τηλεμετρίας, μπορούν να υλοποιηθούν πολλές προτάσεις που βοηθούν την επιχείρηση να γίνει αποδοτικότερη, αποτελεσματικότερη και ταυτόχρονα λιγότερο ενεργοβόρα.

Καινοτομία

Η καινοτομία αποτελεί σημαντικό μέρος των επενδυτικών προτάσεων, ειδικότερα στα ευρωπαϊκά προγράμματα επιδοτήσεων (ΕΣΠΑ - LEADER κ.α.).

Η συνεργασία σας με την Infoscope Hellas μπορεί να φέρει πολλαπλά οφέλη. Οι πολυμεσικές εφαρμογές που έχει αναπτύξει η εταιρεία μας μπορούν να αυξήσουν σημαντικά τη διάδραση στους χώρους της επιχείρησης σας, δημιουργώντας ένα πιο ζωντανό περιβάλλον και καλύτερη σχέση με τους πελάτες σας. Η εφαρμογή του διαδραστικού Infokiosk, προσαρμοσμένου στα μέτρα σας, μπορεί να αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση για εσάς.

Επίσης, η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη σχεδίαση και την υλοποίηση καινοτόμου λογισμικού ειδικά για τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Καινοτομία & Τεχνολογία για σχεδίαση και υλοποίηση ευρωπαϊκών επιδοτούμενων προγραμμάτων (ΕΣΠΑ - LEADER)
Ελληνικά