Το Meterscope ενορχηστρώνοντας τις διαδικασίες της τηλεμετρίας, της τηλε-ειδοποίησης και του απομακρυσμένου ελέγχου, μετατρέπει τις ανάγκες των επιχειρήσεων σε λειτουργικά πλεονεκτήματα.

Οι ανάγκες των επιχειρήσεων στο επίκεντρο μας

Η ορθή λειτουργία του εξοπλισμού κάθε επιχείρησης με αντικείμενο την παραγωγή, διακίνηση, αποθήκευση και διάθεση ευπαθών προϊόντων είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας.

Η ποιότητα των προϊόντων εξαρτάται από την κατάλληλη διαχείριση τόσο των εγκαταστάσεων της (π.χ. θάλαμοι ψύξης, κατάψυξης, κλίβανοι, δεξαμενές, γραμμές παραγωγής) όσο και των διαδικασιών που ακολουθεί (π.χ. ωρίμανση, παστερίωση, υποκαπνισμός, καύση)

Επιπλέον, η πρόληψη ζημιών και η συμμόρφωση με τους ισχύοντες κανονισμούς είναι επιτακτικές ανάγκες σε καθημερινό επίπεδο.

Ταυτόχρονα, επαγγελματίες όπως τεχνικοί εγκαταστάσεων και σύμβουλοι επιχειρήσεων χρειάζονται εργαλεία που διευκολύνουν την εργασία τους και προσδίδουν προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες που παρέχουν στους πελάτες τους.

Σύστημα συλλογής και διαχείρισης δεδομένων Meterscope

To Meterscope είναι ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα που φέρνει την παρακολούθηση και τον έλεγχο των εγκαταστάσεων στα χέρια σας. Εύκολα, αξιόπιστα και οικονομικά.

Αποτελείται από τη διαδικτυακή πλατφόρμα Meterscope Manager και τα διασυνδεδεμένα καταγραφικά Meton.

Καταγραφικά Meton

Η σειρά καταγραφικών Meton είναι μικροϋπολογιστές που διασυνδέονται με αισθητήρια κάθε είδους αλλά και με ελεγκτές που διαθέτουν το πρωτόκολλο επικοινωνίας ModBus.

Επικοινωνούν με μια ευρεία γκάμα συσκευών, συλλέγοντας δεδομένα (θερμοκρασία, υγρασία, στάθμη κλπ), ενώ μπορούν να ρυθμίζουν από απόσταση κρίσιμες παραμέτρους λειτουργίας (π.χ. θερμοκρασία λειτουργίας, απόψυξη κλπ)

Μάθετε περισσότερα για τα καταγραφικά Meton!

Πλατφόρμα διαχείρισης Meterscope Manager

Το Meterscope Manager επικοινωνεί με τα καταγραφικά Meton και προσφέρει άμεση εικόνα του εξοπλισμού. Το φιλικό περιβάλλον διαχείρισης είναι προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο διαδίκτυο.

Αποθηκεύει και οπτικοποιεί τα μετρούμενα μεγέθη με εύχρηστο και εύληπτο τρόπο.

Ειδοποιεί με e-mail, SMS και τηλεφωνική κλήση σε περίπτωση παραβίασης των κανόνων ορθής λειτουργίας του εξοπλισμού που κάθε χρήστης ορίζει.

Επιτρέπει το διαμοιρασμό των δεδομένων με άλλους χρήστες π.χ. τεχνικούς, υπεύθυνους ποιότητας κλπ.

Μάθετε περισσότερα για την πλατφόρμα Meterscope Manager!

 

Πελάτες μας είναι οι επιχειρήσεις παραγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας τροφίμων, υπεραγορές, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, φαρμακαποθήκες, μικροβιολογικά εργαστήρια κ.α.

 

Καταγραφικό Meton

Σειρά Meton - Καταγραφικά θερμοκρασίας, υγρασίας, ενέργειας, στάθμης, πίεσης, ροής υγρών & ενεργειακών καταναλώσεων, διασύνδεσης controller & συσκευών ελέγχου ψύξης

  • Επιτήρηση 24/7 από την πλατφόρμα Meterscope Manager Web Portal ώστε να λάβετε ειδοποίηση ακόμα και σε περίπτωση δυσλειτουργίας της ίδιας της συσκευής ή διακοπής ρεύματος
  • Μία καταγραφική μονάδα ανά εγκατάσταση για εύκολη διαχείριση και αξιοπιστία.
  • Αυτόματες αναβαθμίσεις λογισμικού
  • Εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη μέσω e-mail & τηλεφώνου
  • Δωρεάν τεχνικός έλεγχος ακόμη και μετά τη λήξη της εγγύησης με δωρεάν και τα μεταφορικά για όλη την Ελλάδα με δική μας εντολή παραλαβής από το χώρο σας

 

 

 

ΣυνημμένοΜέγεθος
PDF icon Έντυπο-πληροφοριών-Meterscope-Meton.pdf697.63 KB
Καταγραφικά Meton - Συλλογή Δεδομένων θερμοκρασίας, υγρασίας, ενέργειας, στάθμης, πίεσης, ροής υγρών & ενεργειακών καταναλώσεων
Ελληνικά