Αγαπητοί μας συνεργάτες,
 
Η εταιρεία μας ανακοινώνει επίσημα ότι από τις 31/03/2020 και έπειτα δεν θα παρέχει πλέον τεχνική υποστήριξη για τις συσκευές Microbot. Οι σύνθετες τεχνικές δυσκολίες που έχουν προκύψει λόγω παλαιότητας των συστημάτων δεν μας επιτρέπουν πλέον την επίλυση των τεχνικών προβλημάτων, όταν αυτά προκύπτουν.

Ωστόσο, για κάθε απλό τεχνικό ζήτημα που προκύπτει (όπως ρύθμιση ημερομηνίας ώρας της συσκευής, πρόσβαση στο αρχείο ρυθμίσεων του συστήματος για αλλαγές ορίων, προσθήκη νέου αισθητήρα και προγραμματισμό), σας προτρέπουμε να συμβουλεύεστε τη σελίδα τεχνικής υποστήριξης. Εκεί υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για όλους τους χρήστες και τους τεχνικούς, καθώς και τα λογισμικά Microbot Server και Microbot Monitor.

Δείτε εδώ τη σελίδα τεχνικής υποστήριξης των Microbot.

 
Πρόταση αντικατάστασης με έκπτωση!
 
Θα θέλαμε να σας υπευνθυμίσουμε ότι η εταιρεία μας έχει προσαρμόσει το νέο της καταγραφικό σύστημα, το Meton, ώστε να είναι συμβατό με τα αισθητήρια που χρησιμοποιεί το Microbot. Με τον τρόπο αυτό περιορίζεται στο ελάχιστο το κόστος αντικατάστασής του. Καταγραφικό Θερμοκρασίας Ψυγείων και ψυκτικών θαλάμων Meton - Μέτρηση θερμοκρασίας, υγρασίας, ψηφιακών εισόδων και στοιχείων λειτουργίας ψυκτικών συσκευών
 
Παράλληλα, έχουμε δημιουργήσει ένα εκπτωτικό πρόγραμμα για την αντικατάσταση των Microbot, το οποίο θα έχει διάρκεια 6 μήνες, με δυνατότητα παράτασης για ένα τρίμηνο ανάλογα με την ανταπόκριση. Για κάθε αντικατάσταση σας προσφέρουμε 2 χρόνια δωρεάν συνδρομής στο Meterscope Web Portal ειδοποιήσεις sms και τηλεφωνικών κλήσεων.

Με την πρότασή μας αυτή μπορείτε να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό σας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς καταγραφικών.

Με το Meterscope ο χρήστης:

  • Έχει πρόσβαση στα δεδομένα εύκολα, από οποιονδήποτε Η/Υ, tablet ή κινητό.
  • Παρακολουθεί τις καταγραφές για προσαρμοσμένα διαστήματα (τελευταία ώρα, μέρα, εβδομάδα, μήνας, έτος).
  • Θέτει κανόνες ορθής λειτουργίας προσαρμοσμένους ανά χρήστη  (π.χ. άνω όριο ορθής λειτουργίας: 5 βαθμοί, κάτω όριο: -10 βαθμοί, ανοχή: 2 ώρες, ειδοποίηση μέσω: email, SMS και τηλεφωνική κλήση).
  • Συγκεντρώνει τους τρέχοντες συναγερμούς (συμβάντα που παραβιάζουν τους κανόνες ορθής λειτουργίας).
  • Παρακολουθεί το αρχείο συμβάντων.
  • Εξάγει αναφορές με τις μετρήσεις θερμοκρασιών- υγρασιών.
  • Επωφελείται από διαρκείς αναβαθμίσεις.

Δείτε εδώ πληροφορίες για το σύστημα κεντρικής συλλογής Meterscope.

Επικοινωνήστε μαζί μας για αναλυτικές πληροφορίες, καθώς και για να λάβετε μια προνομιακή προσφορά!

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της Infoscope Hellas

 

Λήξη υποστήριξης συσκευών Microbot - Πρόταση αντικατάστασης με το νέο καταγραφικό θερμοκρασίας Meton
Ελληνικά